top of page
Dressing en inloopkasten op maat

GENIET VAN EEN HEERLIJKE NACHTRUST IN EEN SLAAPKAMER OP MAAT

Icoon dressing

Bij ons slaapt u op beide oren

Het is tijd om die slapeloze nachten achter u te laten, maar weg te dromen van een functioneel ingerichte dressing waar u alles gemakkelijk kan terugvinden of een interieur waar u de nodige plaats hebt om alles netjes weg te bergen. Hiervoor schudt ZiZo Interieur u graag wakker.

Waar wij het verschil maken

Iedereen heeft andere wensen en noden. Het is dan ook van het grootste belang dat de nodige kasten volledig naar wens kunnen worden samengesteld. In samenspraak met de klant wordt alles tot in het kleinste detail besproken, en mede dankzij onze 3D weergave zal u uw volledig interieurproject eenvoudig kunnen volgen. De indeling, de materialen, de stijl, het budget; u bepaalt het allemaal zelf. Ook de enorme waaier aan accessoires zoals garderobeliften, broekenrekken, schoenrekken, das- en riemhouders, lades, …, maken van uw dressing / maatkast de praktische en overzichtelijke ruimte die u nodig hebt.

Schuifdeuren

U kan al onze kasten laten uitrusten met schuifdeuren van verschillende systemen. Deze worden als vanzelfsprekend op de maat voorzien die nodig is voor uw toepassing.

Scheidingswanden

Hebt u twee ruimtes die esthetisch en praktisch dienen gescheiden te worden, maar tegelijkertijd ook verbonden moeten zijn? U kan bij ons terecht voor verschillende systemen van schuifdeuren en scheidingswanden.

Uw partner in schrijnwerkerij van ontwerp tot realisatie

bottom of page