top of page
Badkamer: ontwerp en op maat gemaakt

EEN COMPLETE BADKAMER VAN KOP TOT TEEN

Icoon badkamer op maat

Een complete badkamer van kop tot teen

Ben je dringend toe aan een badkamermeubel op maat, of heb je nood aan een compleet nieuwe badkamer? Bij ZiZo Interieur kan je terecht voor elk gewenst type badkamermeubel in de stijl die u zoekt. Ons gamma beschikt namelijk over alle stijlen die u zich maar kan inbeelden (modern-cottage/landhuis-klassiek). Daarenboven kunnen wij, indien u dit wenst, ook de volledige realisatie van uw badkamer onder onze vleugels nemen. Gaande van afbraak meubel-vloer-betegeling-chape, tot heropbouw tot de nieuwe badkamer van uw dromen. Alles wordt gecoördineerd door eenzelfde persoon waardoor u met al uw vragen rechtstreeks bij hem terecht kan.

Laat je verwarmen door onze extra kortingen

Als u op zoekt bent naar al het nodige voor uw badkamer, maar graag de installatie zelf uitvoert, dan kan u bij ons genieten van héél interessante kortingen! Deze kortingen zijn geldig voor particulieren en professionelen, en op héél het badkamergamma.

Wij verzorgen u graag met het juiste sanitair

De badkamer is veel meer dan enkel hygiëne. Het is ook een ruimte waar je tot rust kan komen en kan genieten. Buiten het juiste meubilair is het dan ook belangrijk de juiste keuzes te maken in kraanwerk, wasbakken, douches, baden, ... Bij ZiZo Interieur kan u terecht voor een zéér uitgebreid assortiment dat voldoet aan elk budget. Ons aanbod spreidt zich uit over betaalbare kwaliteitsproducten tot exclusieve design-pareltjes, en dat enkel van gekende en gewaardeerde merken.

Maak van uw badkamer een kamer om te koesteren, daar waar u het genot van water en warmte perfect kan beleven.

Uw partner in schrijnwerkerij van ontwerp tot realisatie

bottom of page