top of page

Badkamer op maat door ZiZo Interieur: Jouw plek van ontspanning

Anchor 1

Ref G

©Studio Vedette

Ref S

©Ann Van de Voorde Photography

Heb je meer interesse in dressings?

/ Een badkamer op maat waar water en warmte samenkomen 

De badkamer is veel meer dan alleen een plek voor hygiëne. Het is een ruimte waar welzijn centraal staat. Even weg van alles en iedereen. Bij ZiZo Interieur willen we van jouw badkamer een kamer maken om te koesteren, waar je optimaal kunt genieten van water en warmte.

/ Alleskunners in badkameroplossingen

Heb je dringend nood aan een op maat gemaakt badkamermeubel, of is het tijd voor een volledige badkamerrenovatie? Bij ZiZo Interieur vind je een breed scala aan badkamermeubels in de stijl die je zoekt. Ons assortiment omvat alle denkbare stijlen, van modern en cottage tot landhuis en klassiek.

/ Eén aanspreekpunt voor al je vragen

Maar onze service gaat verder dan alleen het meubilair. In samenwerking met betrouwbare en bekende aannemers kunnen wij ook de volledige realisatie van jouw badkamer op ons nemen. We begeleiden het hele proces, van de afbraak van meubels, vloeren, tegels en chape, tot een uniek badkamerontwerp en de nieuwe badkamer van je dromen. Alles wordt gecoördineerd door dezelfde persoon, zodat je altijd direct bij hem terecht kunt met al jouw vragen en wensen.

maatkast

Maak van jouw badkamer een plek om te koesteren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ZiZo Interieur jou kan helpen bij het realiseren van jouw badkamer.

bottom of page